31 Ocak 2011 Pazartesi

lutuf


Bazen kalbim çığlık çığlığa koşarken, dudaklarım engel oluyor ona;

Dilerim ki; ölüm bir lutuf olsun sana.

23 Ocak 2011 Pazar


Kadınlar ellerini kana bulamadan cinayet işlerler, onların kurbanı beden değil ruh'tur.

insanat bahçesi

İnsanat bahçesi dedim, çünkü farkında olmasak da bir insanat bahçesinin içinde yaşıyoruz. 
Etrafıma şöyle bir baktığımda özellikle de kadınlarda insan dışında her şey görüyorum ben. Bunu kesinlikle mecazi anlamda söylemiyorum...İnsan değiller.

Teknoloji ve tıbbın nimetlerinden fazlaca yararlanarak bir çeşit ''insanat'' haline getiriyorlar kendilerini. 
Belirli bir gelir düzeyinin üzerinde olan kadınların hepsi aynı. Aynı gergin surat, aynı kalkık kaşlar, aynı çıkık elmacık kemikleri, aynı dudaklar. Yazarken bile ''aynı'' sözcüğünü kullanmaktan sıkıldım fakat onlar asla aynı olmaktan sıkılmıyor. Hani bir imza gibi sanki suratına bakıyorsun hımm botoks, çıkık elmacık kemiği, kalın dudak evet tamam ablacım sen kendi aynılığını kanıtladın sıradaki gelsin. 

Suratlarına bakınca insandan farklı olarak bir kediyi andırıyorlar fazlasıyla. Sanırım yeryüzünün en güzel yaratığı olduğu için ona özeniyorlar...


Estetik ne demek? (tıbbı olarak) : Kusurlu bir organı düzeltmek veya güzelleştirmek amacıyla uygulanan yöntem demek. Ortada bir kusur yokken bir organı alıp kusurlu yapmak değil yani. Ya da İslami sosyetenin söylediği gibi ''burnumda kemik vardı aldırdım doktor burnumu da düzeltti azıcık''. Yuh kardeşim her üç kızdan ikisi bu yalanı söylemesin lütfen. Sevmiyordum de. İnandığım dinin tanrısı beni tam mükemmel yaratamamış kendimi mükemmel yaptırdım de. Demezsin çünkü günah kemik aldırınca sevap. evet. 

Velhasıl kelam, vucudunuzda herhangi bir oynama yapmadan ya da burnunuzdaki kemiği aldırmadan önce şöyle bir çevrenize bakın, bulutlara yıldızlara kedilere, kuşlara onlar kendileri oldukları için güzeller...Bırakın kaşlar düşsün, elmacık kemikleri çöksün yaşıyorsunuz bırakın vucudunuzda yaşasın...

18 Ocak 2011 Salı

Kader

Ta ta ta taaam

 ''KADER''

Kader'e meydan okumak mı istiyoruz:

O zaman ta ta ta taamm.

16 Ocak 2011 Pazar

Hayatımda insan faktörü olmasaydı, işte o zaman çok iyi kalpli olabilirdim.

10 Ocak 2011 Pazartesi

Sevgili Yaptım


''Sevgili Yaptım''

 hı hı evet ne de güzel yapmışsın.

Bak anam babam, canım, yıl olmuş 2011 teknoloji desen almış başını gidiyor, dilimiz kelime açısından çok zengin sen hala ''sevgili yaptım'' diyorsun.

 Kıro kız sözüm sana ''sevgili yapma'' tarifini arkadaşlarına da ver onlarda yapsınlar hem eski sevgililerine takan cicişlerini de bu ızdıraptan kurtarmış olursun böylelikle olmazmı?

Tahammül edemiyorum ben size!

4 Ocak 2011 Salı

hiç

Tanrı  adem'i kendisini  sevsin diye yaratmışken, nasıl ihanete uğramışsa.  İşte ben de o haldeyim hayat karşısında...

Ben kime ceza vereyim? Hangi ademoğluna ceza verip hala sevgi bekleyeyim.

Adil değilsin.

1 Ocak 2011 Cumartesi

vertigo



Anya Marina'nın whatever you like şarkısından sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile  vertigo'yu dinledim. Dinlemez olaydım 2 gündür sürekli vertigo dinleyip vertigo söylüyorum. Vertigo ic kulak problemlerinden kaynaklanan baş dönmesinin tıptaki adıymış. Babaanne adı ''kristallerim dağıldı'' yani. Bingo!!! bu hastalık bizde genetik.! Babaanneme ne zaman ''nasılsın?'' desek babannem bize kristallerim dağıldı der demekki vertigo oluyormuş kadın.  Demekki ne imiş? bende babaanne yaşına gelince bende vertigo olacağım ama ben kristallerim dağıldı yerine :


this medicine's experimental
this medicine it's making me well
i like it, like it outta control
this medicine gives me vertigo

oh oh oh vertigo....

derim artık soranlara...
kısmet.