12 Eylül 2012 Çarşamba

nah öylesiniz!



Merhaba sevgili bloğum bugün sana içimi dökeceğim:

Sevgili blog; bir insan hiç mi dandik yerlerde yemek yemez? ne biliyim yani canı hiç mi goralı çekmez? Benim çeker mesela blog ben 2 haftada bir 3 liralık çiğköfte yemezsem ölürüm yanına şalgam içmezsem elim ayağım titrer. el alem sürekli çayın 10 liralık olduğu yerde mi oturur blogcum? ben öyle yere girsem kasılmaktan başım döner.

Canım blogum; bir insan hiç mi kocasıyla sevgilisiyle kavga etmez? Ben mesela hep en sevdiklerimle didişirim. Hep en sevdiklerime en büyük zararı veririm. Şimdilik ''kocişko'' diyeceğim bir kocam yok blog. olsa da demem zaten ''kocişko'' nedir allasen blog? Benim sevgilim-kocam bana çiçek ya da meyve sepeti yollasa ben onla orjinal ol diye kavga ederim, millet bununla övünüp fotoğraf çekip paylaşıyor bir de aklım almıyor blog?

Şekerim blog; millet kocasıyla fotoğraf çekilip altına ''aşk budur'' yazıyor. İçimden hassiktir ordan asıl ''para budur'' yazasım geliyor kendimi çok zor tutuyorum.

Kendi evlerinde olduklarını belirtmek için ''evim evim güzel evim'' yazıyorlar blog. Ben ayda bir odamda değişiklik yapmazsam ev bir canavar olup salyalarını üzerime akıtıyor kafam almıyor.

Tatillere gidip boy boy fotoğraflar koyuyorlar sonra tüm bir yıl kıçlarını sıka sıka taksit ödemeye çalışıyorlar sonra da bize yutturuyorlar değil mi blogcum?

Kimse geçim derdi yaşamıyor aslında, çocuğu olmayan çocuk istemiyor, evi olmayan ev istemiyor zaten diğ mi blog?

Herkes kocasına aşık, kimse boşanmayı düşünmüyor, bekarlar koca istemiyor.

Nah istemiyor lan!!!

Nah inandırırsınız bizi!!!

İçinizde hepiniz mutsuzsunuz! Dertsiz insan olmaz. Zengininden fakirine, eğitimlisinden en cahiline herkesin çeşit çeşit derdi var. Bunları da yansıtsanıza lan sahtekarlar topluluğu!!

Bir anlık boşluğa gelip bunların hayatını gerçek sanıp, mutsuzluğa bile kapılabilirsiziniz aman dikkat derim.

Sizin hepinize komple güven duymuyorum. Samimi hiç bulmuyorum. Hatta ölseniz arkanızdan fatiha bile okumam yemin ederim.

Ben yer yer mutluyum. Bazen çok mutsuzum. Ayda bir depresyondayım. Okulumu bitirebilmek için kıçımdan terler akıyor. En azından samimiyim acılarımı yoksunluklarımı paylaşmaktan da hiç utanmam. Çünki ben bir 'İNSANIM'

şimdi insan olmayanlar düşünsün.

öperink!


8 yorum:

Selnur Güneş dedi ki...

yok öyle bir dünya. kimse sosyal aglarda göründügü gibi değil bence. annesinden zar zor kopartabildigi yirmi liranın bir kaç lirasını ulaşıma harcıyor arkadaşını çagırıyor starbucksdayım diye. sonra bir check in bir de kahve fotosu. al sana çok şikela popili ergen. ama yok öyle bi dünya. eve gidince niye geç kaldın dırdırı yiyor o zavallıcık.

o çiftler o kadar dandik şeyler yüzünden kavga ediyorlar ki aşk bok budur diyesin geliyor.

anlayacagın yok öyle bi dünya. kimse bebekteki yalısında piyanosunun başında dünyalardan bi haber yaşamıyor. akşam yemeginde channel elbiseler giymiyor. sadece öyle görünüyor :)

buzdansiginak dedi ki...

@ KIZILGIN (Selnur Güneş) kesinlikle öyle ve herkes bunun farkında ama bu insanlar halaa evcilik oynamaya devam ediyorlar. aklım almıyor bir türlü. aynı durum bloggerda da yok mu? kimin bloguna baksan kocişkosuyla çok mutlu sürekli istinye parkta yuh kardeşim bal gibi de yalanlar!

Adsız dedi ki...

slm guzel yazmissinda sevgili buzdansiginak,e ne yani devamli aglak mutsuzum tartistim kotuyum,oluyorum,dardayim zordayim mi yazsa iyi oluncak! hayat yasam enerjisi denilen birsey var illaki kimse dort dortluk degil ama madem oyundayiz kurallari var ama dimi!kocasina nasil isterse oyle seslenir kime ne!olmayan kiskanir buda ne diyor der!:))kizmaca yok e oyle ama alinan herneyse gosterir belki sizin gibi dusunmuyor anlik yasiyor duygularini ne hissediyorsa paylasmak istiyor kotu dusunmeyin!niyetiniz neyse zikrinizde odur dimi! tatile hernereye isterlerse gitsinler sizin cebinizdenmi cikiyor tabiki olacak borclanacak zorlanacak ama nasil mutluysa oyle yasayacak !disardan izleyenlerde cemkirmekle kalacak!yani diyorumki isin ozu birakin kim nasil yasamak istiyorsa yasasin ister size gore ister baskalarina gore elestirmek kimin hakki!ne hakla kendinizde goruyorsunuz bu hakki ,kimsiniz,necisiniz,ne yaparsiniz!hasa asagilamiyorum! dogru nedir kime gore neye gore sizden farkli diye kotumu!sadece sizin gibi olmayanlari elestirirken aynaya bak ya sabir cek sonra banane bizene kime ne kim nasil mutlu oluyorsa oyle yasasin de!hosgorulu olmak hicde zor degil aslinda!

Selnur Güneş dedi ki...

evet olmaz mı var tabii :) hepsi de yalandan ölecek. siminya ne demiş? mutluluk orgazm gibidir. bir anlık gelir geçer. sonrası sancı bela sıkıntı işte. mutlu çift olamaz. aşkın doğasına aykırı bi kere :D

buzdansiginak dedi ki...

Selam adsızcığım;
Öncelikle; kimim: fikirlerimi adımı kullanarak açıkça beyan edecek kadar özgüvenli bir insanım.
Neciyim: senelerdir öğrenciyim anacım, aklımı kullanmaya başladığımdan beri de eleştirmenim
Ne yaparım: blog açarım isteyen okur, istemeyen okumaz. Benden farklı diye kimseye de kötü demem.
Siz nasıl şu anda beni eleştirdiyseniz ben de gayet başkalarını eleştirebiliyorum. Size eleştirme hakkını kim veriyor bilmiyorum ama ben kendi kendime veriyorum bu hakkı.
Aşağılama kelimesini kullanmışsınız eğer öyle bir şey yapacaksınız ki eleştirmek olduğu kadar aşağılamakta kişiye kalmıştır ve haktır. Lütfen adınızı kullanın da ciddiye alayım sizi. Ad veremeyecek kadar korkmayın biraz yaratıcı olun ‘’antibuzdansığınak’’ yazabilirsiniz mesela :)
Ben insanlar sürekli mutsuzluklarını paylaşsınlar demiyorum, biraz gerçekçi olsunlar diyorum. 100 liralık hesap verdiği yer ile övünürken 10 liralık hesap verdiği yer ile de övünsün diyorum. Sanırım yazılanları atlayarak okumuşsunuz.
Canım adsızcığım; oyunda olduğumuzu söylemişsiniz. Ben şahsen rol yapmadığım için oyun da değilim seyirci kısmındayım. Her oyununda bir eleştirmeni olur değil mi?
Benim kocam yok diye kıskandığımı söylemişsiniz. İsteyen herkes azıcık bir eforla Türkiye gibi bir yerde çok rahat koca bulur anam babam. Çok rahatta evlenir. Mühim olan evlilik değil ‘’mutlu evliliktir’’ bence. Ama siz hayatı bir oyun olarak gördüğünüz için koca bulup kocişkom diyebilir ve mutluymuş gibi de davranabilirsiniz :)

Kim nasıl isterse öyle yaşasın tabiğ ki dedim ya ben seyirciyim siz buyurun oyununuza devam edin.

Sevgiler diliyorum adsızcığım ve gözlerinden öpüyorum….

Adsız dedi ki...

adsiz diye korkuyla itham ediyorsunuzda guzel kardesim ha ayse ha ali ok aliye deyin ozaman farki ne!oyundan kasdim hayat in taaa kendisiydi..rol calmalar poz vermeler degildi!amacim sizi ve sizin gibi dusunenleri asagilamak yada suclamakta degildi size karsi onyargilida degilim sadece bloglara bakinirken ordan oraya rast geldim baslik dikkat cekdi okudum yoksa sizinle ne alip veremedigim olurki heleki boylesine sanal bir ortamda ,yanlis anlasildiysam ozur dilerim, sizinde dediginiz gibi isteyen okur istemeyen carpiya basar gider nasil siz digerlerini okuyup elestriyorsaniz sizler icinde gecerli bu kural!okumayin gormeyin gormezden gelin , birakin kim nasil mutluysa oyle yasasin yazsin kimileri gormemis gibi bir cocouk dogurur yok agu dedi yok kabiz oldu yok ayy yurudulerle begenen begenmeyenelere seslerini duyurur,kimileride gorgusuz budalalari gibi yada sonradan gormeler gibi kuheylanca yazarlar!yada farkli olmak adina argo yada kufurle dolu kisaltilmis kelimelerle depresif takilirlar!kime ne dimi ama saygilar efem

Adsız dedi ki...

he koca bulma konusuna gelincede yok oyle bir dunya efem! sizdeki ozguven tcde yasayan herkezde olsaydi!ooooo diyorum, devir degisti artik zor biraz kim ne derse desin artik gorucuye kizlar kadinlar gidiyor! diyecegim iyice kizacaksiniz e oyle ama!hele hele cesidin bol rahatligin kol gezdigi buzamanda...alternatifleriniz cok efem !saygilar

buzdansiginak dedi ki...

Merhaba adsız; çok değişik yorumlar yazmışsınız. Aslında tam benim rahatsız olduğum şeyi dile getirmişsiniz. Getirirken beni de eleştirmişsiniz :) Ben de sizin gibi bazı şeylerden rahatsız oluyorum ama işte dile getiriyorum. Eleştirmek hakkınız tabiğki. Değişik olmak adına argo kullanmıyorum sadece sanal bir dünyada bu şekilde konuşmak hoşuma gidiyor. Maalesef normalde içimizdekileri bu kadar rahat dışıarı vuramıyoruz. Bari burda rahat olalım değil mi? Keşke blogunuzun adresini bilseydim ben de sizin fikirlerinizi okurdum, güzel olurdu :)

Sevgiler diliyorum adsızığım.